Модул "Онлайн склад"

Модул "Онлайн склад" е подходящ за фирми, които желаят да следят текущите наличности на стоките, с които работят. В този модул има опция за бързо вписване на количество от определена стока, като се посочва доставчик и доставна цена. Вписване може да се осъществи по още няколко начина - чрез въвеждане на стоки чрез формата за доставка, както и при първоначлно внасяне на стоки в програмата чрез Excel файл.

При приключване на продажба, количествата се изписват автоматично. За разлика от предишните версии на софтуера, количествата вече не се изписват чрез документи, а това става при приключване на продажба. В модула е налична и функция за ръчно изписване на количество. Това се налага, когато се изписват количества без необходимост от издаване на счетоводен документ (напр. ревизия и др.).

От лявата страна на екрана в главната страница на модула са разположени търговските групи заедно с добавените стоки от номенкалтурния списък. Когато въведете част от името или каталожния номер на стоката в полето за търсене или сканирате баркода, стоките в списъка автоматично се филтрират. Когато се посочи артикул, горе в дясно се изписва неговото име, цена и текуща наличност. Под тази информация се намират самите складови движения.

В модула са добавени най-разнообразни справки като справка "Доставки", справка "Изписвания", справка "Текущи количества" и др. Във всяка от тях можете много лесно да откриете движенията на конкретен продукт, както и да засечете движенията за определен период от време.

Прочети повече